Valutazione discussione:
  • 0 voto(i) - 0 media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adidas Forum Low Pride Cloud White/True Pink
#1
[Immagine: adidas-Forum-Low-Pride-Cloud-White-GW241...oot-02.jpg]


De adidas Forum Low komt in een Adidas Sale gloednieuwe colorway die wordt geleverd in een mix van Off White, Collegiate Green en Glow Pink. Dit aanbod van de Forum Low heeft een bovenwerk van gebroken wit leer gecombineerd met roze drie strepen aan de zijkanten. De finishing touch is onder meer Collegiate Green-details die zelfs uitlopen op de rubberen buitenzool.


De rest van het Nu Kopen bovenwerk is neutraal weergegeven, met behoud van de eenvoudige, wit-dominante look die het silhouet vaak gebruikt. Alles, van de vetereenheid tot de riem en de basis, is in die tint gekleed, terwijl de strepen langs het middenpaneel contrasteren in een bleke variatie van roze. Collegiate Greens ronden dan het palet af langs de voering, de trefoil-branding, de hielclip en de buitenzool.


Deze nieuwste colorway is daar een Adidas Dames bewijs van en komt aan in een op watermeloen geïnspireerde make-up die ons doet dromen van een warme zwembaddag. De witte leren basis op het bovenwerk geeft de sneaker een klassieke basis, terwijl een vleugje collegiale groene en roze gloed een beetje smaak aan de mix toevoegt.


Dit nieuwe paar dat hierboven te zien is, wordt Adidas Forum Low Pride Cloud White/True Pink geleverd met wat watermeloen-vibes, aangezien de sneaker begint met een Off-White lederen constructie door het grootste deel van het bovenwerk met Glow Pink-details op de suède drie strepen-branding op de zijpanelen. Om het arsenaal compleet te maken, zien we dat Collegiate Green de binnenvoering raakt, branding op de tongen en enkels, de overlay boven de tussenzool en de rubberen buitenzool.


https://www.nominationsetic.com/
Cita messaggio


Vai al forum:


Utenti che stanno guardando questa discussione: 1 Ospite(i)